18 May 2011

Xpress Diner...

Yeah! Family aku datang lunch kat Xpress Diner Cafe. Cafe nie terletak di Hotel Cititel Xpress. Perghhh! Demand gila makan kat hotel. Hahaha. Takda makna nyer ok! Kami lunch kat sini sebab cafe nie merupakan milik salah seorang trainer abang aku. So dapat 50% discount bebeh. Hahaha.


Kat sini disediakan menu-menu yang tertentu sahaja. Yang best nyer semua makanan dia ala-ala Chineese style. Aku order Soto Ayam dengan Fresh Orange je. Saja nak rasa macam mana rasa soto orang Sabah. Hahaha. Its taste quite good. Cuma tak pedas je. Maklum lah, selalu makan yang pedas-pedas.










Owh ya. Gambar makanan yang family aku makan tak sempat nak ambik. Sebab semua dapat makanan terus terpa makan. Lapaq sangat kot. Hahaha. Aku sorang je yang syok sendiri duk tangkap gambar makanan.


P/s : Kalau korang datang sini cuba makan Koeteow dia. Seyes sedap ooo! Aku tak tipu. Aku siap cilok koeteow yang ayah aku order sampai abis. Lastly ayah aku terpaksa ambik soto ayam aku. Sistem barter beb. Hehehe.


0 comments: