09 June 2011

Lama nyewwww tak update! =P

Salam!


Perghhhh. Nie memang lama betul aku tak update. Aku selalu buka blog aku nie. Tapi untuk edit blog yang tak berapa nak jadi tue dengan blogwalking je. Masa tue ada larr sikit-sikit untuk update. Tapi aku malas sangat-sangat. Sorry guys.  =.="


Ok. After nie aku try untuk TAK BERAPA MALAS. Boleh tak macam tue?? Hahaha. Macam nak kena sekeh je statement.


Ok. Sebenar nyer aku ada baaaaaanyak sangat cerita nak share dengan korang semua. Antara nya ialah :



  1. My Birthday
  2. Holiday at Jakarta, Indonesia
  3. Tangkuban Parahu, Bandung
  4. Rumah Mode, Bandung
  5. Tanah Abang, Jakarta
  6. Traffic jam!! Arghhhhh!
  7. Bersyukur dengan apa yang kita ada
  8. Meluangkan masa bersama mereka
  9. The Wheels
  10. Snow House, i-City


Fuyoooo. Banyak nyer entri?? Hahaha. Tunggu je lah ya kemunculan entri aku yang banyak gila nie. See ya!



P/s : Kena basuh baju cara manual...  =.="


1 comments:

fatin6789 said...

bagus2..sila lah update ye sayang..(=