24 June 2011

Meluangkan masa bersama mereka...

Boleh dikatakan hari-hari nieces aku hantar mesej tanya bila nak datang rumah diorang. Tapi aku busy sikit time diorang mesej tue. So tak dapat larr nak gi lepak-lepak dengan diorang.


So, bila aku dah rasa macam free sikit. Terus aku mesej diorang cakap nak gi rumah diorang. Yang best nyer diorang siap pesan bawa 'My Sayang' sekali. Ok fine. Aku baru dapat hidu agenda diorang mesej aku hari-hari. Hahaha.


Nak tau apa agenda nieces aku?? Diorang nak buat sesi photoshoot larr. Siap dengan mommy diorang a.k.a. cousin aku pown terlibat. Baek punya kitorang nyer plan. Hahaha.


Cousin aku suggest gi buat photoshoot kat Port Klang. Aku ok je. Sebab aku pown tak pernah lagi gi sana. Hehehe. Kitorang memang enjoy gila time photoshoot tue. It was really awesome!! Tak percaya?? Ce scroll bawah sikit. Hehehe.

Breakfast + Lunch = Brunch...  =)

Tema : Hitam + Putih...  =)

Bajet ala-ala model...  =D

Bajet hot...boo! Hahaha... =D

Time photoshoot, semua benda bley jadikan props... =)

Cubaan untuk lompat --> GAGAL... =D

Cubaan untuk lompat --> GAGAL LAGI... =P

Last-last terpaksa lompat one by one... =)
My cousin and her daughters...  =)

Me and my cousin...  =)


P/s : Ini photoshoot  sendiri-sendiri punya. Tak melibatkan mana-mana pihak pown. =)

0 comments: