12 June 2011

My Birthday...


Just nak review sikit pasal my birthday yang lepas. So last 26 May was my birthday. I'm turning to 20 years old now u know?? Uwaaaaa. No more umur belas-belas. Now dah puluh-puluh plaks. Sobs sobs sobs. So aku dah tak boleh perangai macam budak-budak lagi dah. Kena matang larr pasni. Hahahaha. Ayat tak boleh blah. Matang larr sangat kan. Aku tetap aku. Tua atau muda aku tetap maintain ok. Hahaha.


Hmm. This birthday was totally different than before. Ye lah. Kalau tahun-tahun sebelum nie aku keluar gi celebrate or apa yang sewaktu dengan nyer dengan family or kawan-kawan. Tapi this year aku siap boleh gi jalan-jalan kat Bandung. No celebration at all. Macam tak fun plaks birthday kali nie.


Tapi macam mana pown, aku tetap bersyukur kepada Allah. Kerana masih panjangkan umur aku dan berikan aku kesempatan untuk menikmati kehidupan yang sedia ada. Alhamdulillah. (^_^)


My birthday cake.  =)

Time birthday aku dapat cake besar nie. Korang ada?? Tak ada kan?? Hahaha. Bertuah aku kalau dapat cake besar nie. Dah rupa cake kahwin dah aku tengok. Dah larr korang. Jangan terpedaya dengan gambar nie. Cake tue cuma khayalan saja ok.


Actually kan this year aku langsung tak dapat birthday cake tao. Sobs sobs sobs. Kesian aku. Hari tue ayah aku cakap nak beli cake birthday kat Jakarta. Tapi rushing sangat on that day sebab nak gi Bandung. So tak sempat lah nak beli. Uwaaaaaa. Sabar je lah.  (T_T)


Selalu kalau dapat birthday cake mesti yang jenis empat segi or bulat je kan. Sekarang nie aku teringin nak dapat cake macam nie plaks. Hahahaha. Ok kat sini nampak sikit tahap kebudak-budakan aku. Hahaha. Aku peduli apa orang nak cakap kat aku. Ada aku kisah?? TAK KISAH LANGSUNG POWN DER...  =D
















Comel kan cake barbie doll nie. Geram aku. Hahaha. Ok lah. Sekian terima kasih. (^_^)

1 comments:

fatin6789 said...

comel gila..tok bezday akak akan datng meem beli tok akak lah..bg tgok ja..hehe