24 June 2011

Rumah Mode, Bandung...

Lepas gi ke Tangkuban Parahu, kitorang ondeway nak gi shopping plaks. Aku tak tao mana driver kitorang bawa. Ececey. Bukan maen driver bagai. Hahaha. Ok-ok. To make it clear. Nie driver yang dibayar untuk bawa aku dengan big family aku gi jalan-jalan dan shopping-shopping kat Bandung dengan harga 1 JUTA.....RUPIAH. Clear?? Hehehe.


First sekali pak cik driver tue bawa gi Rumah Mode. Tempat nie merupakan salah satu factory outlet yang paling top kat Bandung. Macam-macam fashion ada jual kat sini. Rambang mata aku. Cantik dan harga dia sangat murah. Lagi satu barang kat sini branded. Tapi aku tak sure larr original ke tak kan.Tapi tue boleh tolak tepi. Lagipown aku tak penting kan brand pown. Yang penting bila aku dah suka, aku nak. Hahaha.







Aku shopping sikit-sikit je kat sini. Sebab ikot plan big family aku, pasni nak gi shopping kat tempat lain lagi. Wahhhhh! Time tue aku rasa macam heaven gila. Tapi aku sangka panas sampai ke petang, rupa nyer hujan di tengah hari. Sobs sobs sobs. Pak cik driver kitorang dah salah jalan and nak u-turn balik jalan jam teruk. So end up terus balik hotel je. Uwaaaaaa. Melepas aku nak rasa nikmat nyer shopping kat Bandung.  (T_T)


Owh ya. Makanan kat sini memang terbaek lah! Aku nie tak berapa suka sangat makan nasi goreng. Tapi nasi goreng kat sini marvellous kot. Sampai abis aku makan. Hahaha. Kalau korang datang sini ce try ya.  =)










P/s : Birthday tahun nie berjalan-jalan di Bandung.

0 comments: