24 June 2011

Traffic jam!! Arghhh!

Kalau kat Malaysia kita dah mengeluh sana sini traffic jam je. Tapi kalau gi Indonesia. Arghhhh! Lagi serabut gila dengan traffic jam. Pening kepala aku tengok traffic jam kat sana. Tak kira masa dan tempat. Semua nak traffic jam.







Kalau tengok kiri kanan semua ada kereta dengan motor. Pack gila jalan diorang. Contoh. Kalau kat Malaysia jalan raya ada 3 lane. So kereta pown mesti ada 3 lane tak pown abis sangat 4 line larr. Tapi kat Indonesia. Selagi muat diorang masuk. Kalau boleh jalan raya yang 3 lane tue diorang jadikan sampai 5 hingga 6 lane. See?? Tension aku. Nasib baek larr bukan aku yang drive. Hahaha.


P/s : Perlu belajar memandu dengan sabar dan berhemah. (^_^)

0 comments: