24 June 2011

The Wheels, Subang Avenue...

Hari tue after sesi photoshoot (sdn. bhd), abg aku ajak aku gi The Wheels kat Subang Avenue. Excited sangat nak gi situ sehingga sanggup untuk ponteng satu klas. Hahahaha.



Sempoi jugak tempat nie. Kita boleh pilih nak skate yg inline dengan roller. Dulu masa aku kecik-kecik aku memang feveret maen skate inline a.k.a roller blade. Aku belajar dengan abang aku arr semua nie. Hehehe. Tempat nie ala-ala disko sikit. Gelap je tempat nie tapi diterangi lampu-lampu disko dan muzik yang sangat kuat. So kalau korang jatuh ke menjerit ke takda larr orang perasan sangat. Kita-kita jew. Hahaha.















3 jam aku dalam The Wheels tue sampai berpeloh-peloh walaupown dalam tue ada air-cond. Nie memang kurus abis macam nie. Hahaha. Aku punya excited maen benda alah nie sampai melecet kaki aku. Urghhhh!




Lepas maen, abang aku nak belanja aku Kenny Rogers sempena birthday aku yang dah lepas lama tue. Hahaha. Baek betul abang aku belanja. Ceh, padahal aku yang demand kat abang aku. Hahaha.











Alhamdulillah. Kenyang perot aku hari nie. Menu yang dipilih sangat sangat TERBAEK!! (^_^)

0 comments: