07 July 2011

Assignment owh assignment...

Salam!


Lama nyer tak update blog. Maaf ya kawan-kawan. Lately nie aku ada masalah sikit. Tapi alhamdulillah masalah semua dah hampir selesai. Terima kasih kepada sesiapa yang secara langsung atau tidak langsung tunjukkan keprihatinan mereka. Aku hargai sangat-sangat. =')


Setelah bercuti sakan untuk menyelesaikan masalah dan menenangkan fikiran, akhir nyer aku dah pulang ke hostel tercinta dengan semangat berkobar-kobar untuk siapkan assignment yang last minute baru teringat kena hantar. Kan bagos kalau tak ingat terus. Memang cari masalah. Hahaha. =.="


Kadang-kadang aku pikir macam nothing gila bila lecturer bagi masa untuk siapkan assignment. Tapi conclusion nyer, assignment tetap buat last minute. Esok nak hantar, hari nie baru kelam-kabut nak buat. Tapi alhamdulillah. So far, assignment last minute aku bukan sekadar hangat-hangat tahi ayam je. Hahaha. Aku tao, bukan aku sorang je yang suka buat assignment last minute. Ramai kan?? Kalau baca sambil senyum-senyum, betul letewwww. Hehehe.


Owh ya. Disebabkan semangat aku berkobar-kobar nak siapkan assignment. HARI INI DALAM SEJARAH. Aku stay kat library almost 3 jam! Fuhhhh. Aku nie bukan nyer muka skema yang selalu lepak kat library meyh. 3 jam tue dah kira cukup lama larr tue aku bertahan. Hahaha.




P/s : Juling mata aku lepas keluar dari library. Hahaha. (@_@)

0 comments: