27 July 2011

Bila nafsu mengawal segala nyer...

Salam!


Maaf dah berapa hari tak update blog. Minggu lepas cuti mid sem nie sangat busy. Phewwww. =.="


Tadi niat nak study untuk test petang nie dan selesaikan lab report yang tertangguh. Tapi niat hanya tinggal niat apabila aku dah tersasar jaoh dari semua tue bila tangan aku nie tiba-tiba je taip online blogshop kat google. Dan lebih tersasar jaoh lagi dan hampir ke laot bila barang yang dijual kat blog tue sangat comel! Geram plaks aku tengok aksesori tudung tue. 


Ok sekarang nie aku terpaksa tahan nafsu sekejap untuk online shopping. Fuhhh. Sabar sekejap je. After test dan lab report dah hantar aku nak gi shopping kat situ. Hahaha. Bersiap sedia lah wahai purse ku!  =D


Ok lah. Aku kena kembali ke pangkal jalan untuk mengelakkan dari aku menyesal di kemudian hari. Hehehe. Daa!




 

0 comments: