21 July 2011

i-City Alor Setar...

Salam!


Fuyooo! Alor Setar pown dah ada i-city. Hebat! Hehehe. Walaupown i-city kat Alor Setar nie tak sehebat i-city Shah Alam tapi at least Alor Setar ada i-city meyh. Tempat laen ada ke?? Hahaha.  =D


Lama aku simpan entry nie tao. Nak update psl i-city kat Alor Setar tapi takda gambar. Hehehe. So, baru smalam aku berkesempatan gi ambik gambar kat sana. Taraaaaaaa!















Ramai jugak yang duduk lepak kat sini. Mostly remaja larr kan. Yang bawa family pown ada jugak. Hehehe. Bagos jugak diorang buat tempat nie kan. Bukan sebab suruh lepak je tao tapi at least diorang jengok jugak tempat nie. Ye lah kat kawasan sekitar nie ada bangunan bersejarah. So, kalau ada orang tanya bangunan bersejarah kat Alor Setar kat mana, diorang boleh jugak jawab. Hehehe.


Entry nie ada sambungan nyer. Will coming up next. Tunggu ya. =)



P/s : Terima kasih ayahanda kerana melayan karenah anakanda.  =)