07 July 2011

Kuala Pilah in memory... =')

Salam!


Tiba-tiba aku teringat kat housemate time aku belajar kat Kuala Pilah dulu. Tapi kami semua dah bawa diri masing-masing. Cuma tinggal sorang je antara housemates aku yang still kat Kuala Pilah.


Owh ya. FYI, dulu aku pelajar Diploma Teknologi Tekstil di UiTM Kuala Pilah. Disebabkan kekurangan fasiliti, aku hanya sempat belajar di sana selama 1 semester sahaja dan dipindahkan ke UiTM Shah Alam. =)


Rindu plaks dengan suasana kat Kuala Pilah yang dulu-dulu especially sebagai first batch kat sana. Kami lah junior, kami lah senior. Hehehe. Mesti dah banyak yang berubah kan kat sana. Aku tak nak cerita panjang-panjang lah. Just nak share gambar kenangan aku dengan kawan-kawan aku masa kat sana.  =)







Housemates... <3

Roomates... <3

Bestiez... <3





Classmates... <3
                                                       


Orientasi... =)

P/s : Rindu mereka semua. =')

2 comments:

nadhirah said...

ak pon rindu gak kat pilah... =)

TUNASYA said...

tue larr pasal...
boleh winkdu je lah...
nak pergi mmg x kot...