30 July 2011

Makan Tutti Frutti free!


Salam!


Mesti orang tertanya-tanya kan macam mana aku dapat makan Tutti Frutti free?? Hahaha. Takda makna nyer free beb! Tajuk je gempak. Sorry. Hehehe. Free tue makna nyer ada orang belanja aku larr. Get it?


Hari Isnin yang lepas aku outing ngan Sarah Izzati. Saja bosan gi round-round kat Jusco Bukit Raja jap. In the same time aku tengah cari kad birthday untuk Si Dia. Hehehe. Pastu siap boleh gi sambung shopping barang keperluan kat Giant Seksyen 7. Owh ya. BTW, this may be our last meeting kat sini sebab pasni Sarah dah nak balik Alor Setar dah. Sobs sobs sobs. (T_T)


Lepas tue Sarah ajak gi makan Tutti Frutti yang baru buka kat Seksyen 7 tue. Kat mana? Alaaaaa kat area Jakel tue. One line ngan Subway and sebelah Mayfair. Ok lah. Aku pown follow je lah sebab dia nak belanja. Hehehe. Ok fine. Aku jakun masuk situ ooo. Tak tao nak buat apa. First time lah kata kan masuk. =.="


Ada beberapa perisa yang kita boleh pilih ikot selera kita. Aku nie pelik cket. Banyak perisa yang tak kena dengan selera aku. At last aku try Dead Chocolate plus with buah strawberry je. Sodappp jugak! Yummy! Orang belanja semua sedap!! Hahahaha.


Dead Chocolate + Buah Strawberry.  =)


Muka happy ada orang belanja.
=D


Orang yang belanja susah hati. Hahaha.

Hahaha. For your information, Tutti Frutti nie harga nyer dikira ikot berat tao. 10 gram bersamaan dengan RM 0.53. So, lagi banyak korang ambik, lagi berat lah yogurt (yogurt ke ice cream eh??) korang and lagi mahal lah korang kena bayar. Sekali sekala boleh larr makan mahal-mahal macam nie. Hari-hari boleh pengsan. Hahaha.


P/ s : Thank you Sarah sayang!  =)



     


2 comments:

Sarah Saa'din said...
This comment has been removed by the author.
TUNASYA said...

sbb tue gambar candid!
hahaha... =)