08 July 2011

Sesi Webcam di Lab... =P

Salam!


Hari nie aku dengan Amal dan Nad kena (paksa rela) pergi makmal dekat fakulti untuk selesaikan experiment testing. Actually kitorang dah buat dah experiment tue. Tapi disebabkan result testing tue kurang menepati citarasa, so kena lah buat lagi sekali.


Phewww. Dah larr experiment nie mengambil masa lebih dari 3 jam. Experiment kena buat continuously. Tak boleh stop or rehat-rehat jap. =.="    So terpaksa lah aku dengan kawan-kawan aku menghabiskan masa-masa terluang kami di makmal testing tercinta. Hahaha. Nasib baek semua bawa laptop.


Nak tao apa aktiviti sampingan aku dengan kawan-kawan aku?? Jeng jeng jeng. Ce scroll bawah cket lagi. =P

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.










Hahaha. Nie lah terjadi apabila borink sangat dalam lab. Ok lah. Experiment aku cket je lagi nak siap. Daa!  =)


P/s : Uwaaaa. Tak sempat aku nak klik publish post, kawan aku dah tersepak charger laptop. Terpaksa restart balik untuk publish post nie. =.="



2 comments:

nadhirah said...

hahahahaha.. sory mim.. tersepak... =(

TUNASYA said...

hahaahaha...
tiada maaf bagi mu... =D