01 August 2011

Birthday card untuk si dia nun jauh di sana...

Salam!


First sekali nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT RADHAN AL-MUBARAK kepada semua. Semoga Ramadhan kali nie lebih bermakna kepada kita semua. =)


Ok. Hari nie 1 Ogos bersamaan 1 Ramadhan ialah birthday Si Dia. Sedih nyer tak dapat nak celebrate birthday dengan dia tahun nie. Aku kat Shah Alam. Si Dia kat Langkawi.  =(


So aku hanya kirim kan kad birthday je untuk Si Dia. Aku bajet nak buat surprise. Nak mintak pertolongan dari adik Si Dia letak kad birthday tue time Si Dia tido. Hehehe.






Macam nie lah rupa kad birthday Si Dia. Aku beli kat Jusco je. Ramai yang cakap kad yang dibuat sendiri lebih bermakna dari kad yang dibeli. Tapi masalah nyer aku tak sempat nak buat dah. Sebab busy sangat time tue. Aku just sempat edit gambar aku dan Si Dia masa kecil-kecil je.  =.="



P/s : Mood happy semalam tiba-tiba spoil. Hmm.




   
 

0 comments: