02 August 2011

Lunch di Nando's...

Salam!


Owh ya. Nie bukan entri nak bagitau kata aku tak puasa siap boleh lunch secara terbuka ok. Hahaha. Nie cerita hari Ahad hari tue. Aku dengan family aku gi jalan-jalan kat Mid Valley Megamall. So, kitorang pilih untuk lunch kat Nando's.


Tapi kan. Menu kat sini kena try and error lah. Kenapa? Sebab tak semua menu dia ada gambar. Mostly tulisan je. So kalau tak tao nak order apa and macam mana rupa makanan tue, ringan-ringan kan lah mulut tue untuk bertanya. Jangan risau, waiter dia tak gelak kan pown.  =)






1/4 Chicken + Rice + Peri Chips.


Sos.

Lama betul aku tak makan kat Nando's. Harap tunggu family datang baru nak merasa makanan yang sedap-sedap macam nie. Hahaha. So menu aku pada hari nie ialah 1/4 Chicken with two side lines. Aku ambik Peri Chip ngan Rice je. Lapar lorh. Hehehe. Air aku order Orange Juice. So far, makanan kat sini sodap lah jugak. Try tao. 


Yang paling penting, sapa yang minat sos yang masam-masam tapi pedas boleh sangat lah cuba Nando's nie. Sorry lah bro. Aku surrender dengan sos dia. Tak kena selera lah. Last skali aku just ambik sos tomato je.
                                     

Abaikan muka aku. Nak mesej in the same time sibuk nak tengok camera. =.="


Penaja.

Ok. Alhamdulillah. Murah rezeki aku hari tue. Sebab abang aku jadi penaja. Hehehe. Dari makanan sampai lah shopping. Terharu gila dapat abang macam nie. Iyeeee lah. Aku sorang je adik dia. Hahaha. Terima kasih  kekanda!



P/s : Baru 1st puasa semua dah busy shopping raya. Hehehe.