05 August 2011

Taylor Swift instead of Taylor Swith...






Masa buka Facebook 2 hari yang lepas agak pelik larr sebab tiba-tiba ada friend request dari Taylor Swith. Ceh! Ingat aku akan terpedaya ke dengan semua hal duniawi macam nie? Hahaha. 


Dah larr eja nama Taylor Swift pown salah. TAYLOR SWITH pown boleh larr bro. Ntah makhluk mana entah yang bajet dia Taylor Swift. Kat profile semua gambar Taylor Swift je. Eiwwwww!


Time tue aku gelak je sorang-sorang. Ye lah. Sebelum nie pernah terjadi kat kawan aku. Stacy add kawan aku kat facebook. Sekarang jadi kat aku plaks. Entah pape larr semua tue. Tak paham aku. Sapa lah yang rajin sangat nak create akaun facebook yang bukan-bukan nie?? Rajin sangat letewwww.  



P/s : Kalau Aaron Aziz ke Shaheizy Sam ke yang add aku takpa lah jugak. Hahaha.  =.="



 

0 comments: