03 August 2011

Untung nyer jadi blogger...



Salam!


Untung nyer jadi blogger. Dan lagi untung kalau blogger tue famous. Hehehe. Income masyuk ooo. Hanya dengan serve advertisement je. Terbaek lah! Aku tumpang gembira bila diorang gembira. Mana tak gembira nyer, dapat duet riban-riban kot hanya dengan blogging. Fuhhh!


Ok. Aku ada jugak letak advertisement kat blog. Dulu aku letak iklan Nuffnang. Tapi aku 'terpaksa' bias atas sebab-sebab tetentu. Hehehe. Sekarang aku letak iklan Advertlets plaks. Saja arr konon-konon nak test market. Testing aku membuahkan hasil jugak larr setakat nie. Hehehe.


Tapi kan. Aku blogging bukan sebab nak kejar duet ok. Aku blogging sebab aku nak share life style aku dengan kawan-kawan kat luar sana. Mana aku pergi, apa aku makan, apa aku buat dan apa-apa je lah yang berlaku dalam kehidupan harian aku, aku nak share dengan semua orang.


Hehehe. Ok lah. Tue je yang aku nak merapu setakat nie. 



P/s : Selamat berbuka puasa ya semua... (^_^)

0 comments: