07 September 2011

Bahaya ada di mana-mana saja...

Salam!


Tadi roomate aku suruh tengok satu video nie yang salah seorang kawan kami post. Aku pown cepat-cepat arr tengok kat Facebook. Gila lah. Terkejot aku. Korang pown tengok lah sekali nie.






Korang dah tengok? Macam mana? Kat kedai mamak pown dah bahaya sekarang nie. Tue lah pepatah ada cakap. Bahaya ada di mana-mana saja.


Owh ya. Ada benda yang aku nak share. Mula-mula aku tak perasan. Tapi lepas aku baca komen kat youtube baru aku perasan. Masa yang ke 0.22, salah seorang perompak tue ada curi machine cash tue kan. Pastu dia terjatoh. Padan muka.


Lagi satu. Myvi putih kat luar kedai tue menimbulkan pelbagai persoalan kan. Semoga jenayah macam nie dibanteras untuk kesejahteraan rakyat.



P/s : Berhati-hati ya lepas nie kepada pengguna laptop dan handphone yang cangih-cangih di tempat terbuka.



         

0 comments: