08 September 2011

Restoran Cili Merah...

Salam!


Malam nie aku dengan roomates aku try makan kat Restoran Cili Merah di Seksyen 9, Shah Alam. Cousin aku cakap restoran nie makanan dia sodap-sodap jugak. So aku nak try lah. Hehehe.


Restoran Cili Merah nie dekat je dengan Plaza Masalam. Restoran nie berdelatan dengan padang dan terletak kat side corner. So, agak senang lah nak cari. Hehehe.


Tunggu apa lagi? Jom lah cuci mata tengok gambar makanan dan gambar empunya makanan. Hahaha.






Tuan empunya blog.

Kueteow Kerang Special - RM 5.50.


Fify.

Mee Rebus Utara - RM 4.50.

Nadhirah.

Nasi Goreng USA - RM 7.00.

Amal.

Mee Kari - RM 4.00.


Macam mana? Terliur tak? Hahaha. Sincerely, makanan kat sini memang sodap-sodap. Kawan-kawan aku pown setuju. Harga dia pown ok lah. Tapi kalau nak makan hari-hari kami tak mampu kot. Ye lah. Kami nie masih pelajar yang mengharapkan biasiswa PAMA (Papa Mama). Hehehe.


Ok lah. Sampai sini saja entri aku. Hehehe. Selamat mencuba! (^_^)




    

9 comments:

intan sofia said...

aku pernh mknnnnn

Nana Farzana said...

pergh ! cambest. bile nak belanje nana ni? lalala ~

TUNASYA said...

@intan sofia
hehehe...
ok tak?
ada suggestion menu tak? =)

TUNASYA said...

@Nana Farzana
errr...
jom!
hehehe... =)

MuHaiMan said...

nmpk mcm sedap....

TUNASYA said...

@MuHaiMan
sedap jugak...
hehehe...

Anonymous said...

http://ceritakisahidup.blogspot.com/2011/10/cili-merah-seksyen-9-shah-alam.html

mimiey said...

mahal gile kat cili merah ni, dah la kotor. sekalipi pastu tak pi dah!

TUNASYA said...

owh...
masa saya pergi tue ok je...
tapi mahal tue ada larr...