06 September 2011

Yut Sun Restoran...

Salam!


Hari tue masa aku balik raya kat Taiping, abang aku ajak gi makan kat sebuah restoran nie. Abang aku kata dulu masa dia kecik-kecik dia pernah makan kat situ tapi dia tak ingat kat mana restoran tue. Apa lagi, aku pown on lah GPS. Hahaha. Nasib baek jumpa.






Sekali pandang macam kopitiam yang sedang miniti usia tua. Tapi bila 2 kali pandang. Wow! Ramai nyer orang! Siap berdiri kat luar sebab nak tunggu meja kosong. Nasib baek masa aku dengan abang aku datang ada meja kosong. Huhu. Kami pown order lah Chicken Chop dengan Air Sirap.


Chicken Chop yang unik.





Abang aku cakap Chicken Chop yang kitorang makan tue rasa nyer masih sama masa abang aku makan time dia kecik-kecik dulu. Lagi satu abang aku cakap Chicken Chop kat sini unik. Tao kenapa unik?? Sebab Chicken Chop dia digoreng dengan tepung buat cucur tue. Old school tue babe. Hehehe. Untuk maklumat lanjut sila cuba sendiri ya. (^_^)


P/s: Laen orang, laen pendapat nyer. 



      

0 comments: