22 October 2011

"25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”

Salam!





Time aku tengah blogwalking di tengah-tengah malam nie, tiba-tiba aku rasa teringin nak join giveaway dari akak PEN MERAH. Saja suka-suka nak cuba try test nasib. Hehehe. 


Btw, akak PEN MERAH secara rasminya dah launch 25 barangan untuk random giveaway. Tempoh contest bermula dari 21 Oktober 2011 hingga 10 November 2011. Nak tao apa antara hadiah nyer? Meh nak bagitau.


  1. Barangan Kosmetik Stage
  2. T-shirt Lelaki
  3. Baju Perempuan
  4. Barangan penjagaan muka perempuan dan lelaki
  5. Perfume
  6. Pendrive bentuk Canon dan Nikon



Menarik kan hadiah nyer? Rugi ooo kalau korang tak cuba try test. Hehehe. Kalau nak tau syarat-syarat untuk join giveaway nie, boleh KLIK SINI ya kawan-kawan.

So, aku nak tag 3 orang kawan-kawan aku : Syafiqah Nazri, Shahirah Rose dan Ayien Ocaca.Kepada sesiapa yang tak ditag pown boleh join. Jom kita meriahkan give away nie!  (^_^)