23 October 2011

AfzalSukaSuki Bloglist Supersengal...

Salam!


Aku join segmen bro AfzalSukaSuki nie kira last minute lah. Sebab tarikh tutup dia 23 Oktober pukul 11.59 malam. Tinggal sejam lebih je dari skarang. Fuhhh. Sedaya upaya aku cuba memerah otak aku nie supaya berfungsi dengan lancarnya. Malangnya, ia kurang efektif. Yang nie je aku mampu. Hehehe.






Haishhh. Lama lagi ke nak duk kat sini. Aku ada banyak lagi keja tak siap nie. Nak kira bulu kambing biri-biri lah, nak berus gigi harimau lah, nak mandikan semut lah, nak bagi makan kat nyamuk lagi. Adoyai.



Hahaha. Aku rasa nie je ayat yang paling sengal aku mampu pikir. Terpilih ke tak terpilih tue belakang cerita ya. Yang pasti aku support segmen bro nie. Hehehe.  (^_^)


   

2 comments:

afzalsukasuki said...

hehehe yup i like!!terpilih atau tak..tu belakang kira :) support tu penting

*apsal la afzal rasa terharu ngn korang2 malamni.isk3 :'( trimas dear

TUNASYA said...

@afzalsukasuki
hehehe...
ayat ikhlas dari lubuk sanubari...