16 October 2011

Berfoya-foya di sekitar Alor Setar... *Part 1*

Salam!


Aku nak sambung cerita entri INI. Hehehe. Selepas menjamu selera, aku dengan Wafaa pown round-round sekitar Alor Setar untuk cari port nak tangkap gambar. Kalau ikotkan, banyak tempat yang kami dah survey. tapi malang nya wrong timing larr plaks. Perghhh. Buat tebiat ke apa nak tangkap gambar time matahari tengah terik kat luar. Hahaha.  =.="


At last, cuma beberapa tempat terpilih je yang kitorang pergi tangkap gambar (tempat yang redup!). So, lets see the picture! Maaf lah kalau tak lawa. Sekadar suka-suka dan mengisi masa lapang.  =)


Lokasi pertama : Kawan sekitar Balai Seni Negeri




Model saya pada hari ini.
Ini bukan MODEL tapi MONTEL. Hahaha.  =D









BERSAMBUNG.....



         
    

0 comments: