17 October 2011

Blogwalking time!

Salam!



Blogcrawling.  =D



Hari nie aku rasa macam bosan sangat sebab takda aktiviti yang berfaedah boleh aku buat. So, aku ingat nak blogwalking je the whole day. Huhu.


Aku blogwalking through group : KakiBLOGGER,  KAMI BLOGGER UTAGHA, Diari Sahabat Blogger dan KONGSI LINK BELOG. 


Aku lebih suka blogwalking kat blog gegurlz sebab di samping baca entry diorang, aku suka jugak tengok cara diorang dress up. Sweet je. Hehehe.


TAPI KAN...Aku macam tak seronok nak blogwalking kalau blog tersebut takda shoutbox. Tak boleh nak tinggal jejak. Hehehe.


Ok lah. Nak sambung blogwalking. Jumpa lagi! Daa!



    

14 comments:

diana said...

pakai la kotak komen pop up window.
lebih mudah nak komen..\malas nak tunggu loading 2,3 kali..:p

afzalsukasuki said...

blog sy bukan blog gegerl.uhuk2

*haha wak.dah kena tegur ngn kak diana otai tu.huhu

yen(toka ziizokukuto) said...

singgah sinii,,happy blogwalking ya,, :) ,,

TUNASYA said...

@diana
err...
akan dipertimbangkan...
terima kasih akak... =)

TUNASYA said...

@afzalsukasuki
eh...
awak bukan blog gegurlz ke?
hahaha...
xpa...
hari-hari saya singgah... =)

*errr...

TUNASYA said...

@yen(toka ziizokukuto)
terima kasih... =)

ღ αεn ツ said...

HAHA, mekasih singgah ^^ Kalau penat blogwalking, rehat minum air tau. HAHA

TUNASYA said...

@ღ αεn ツ
hehehe...
sama-sama... =)

apek poyo said...

huhuhh,,,nasib baek den ado semuo tu..wahhhhh

TUNASYA said...

@apek poyo
hehehe... =)

Ayien Ocaca said...

betul2....
yien pon suke blog gugrl...
simple and cumil...
content pon mudah and easy to adobe...
:)

http://gnesop.com said...

singgah la ke blog sop tp blog boboy la :)
ada shoutbox :)

TUNASYA said...

@Ayien Ocaca
hehehe...
blog yien pown comel... =)

TUNASYA said...

@http://gnesop.com
saya singgah blog boboy jugak...
hehehe... =)