25 October 2011

Excited...

Salam!





Hari nie sangat excited. Sebab parcel yang order online dari CASSA FASHION hari tue dah sampai awal pagi tadi. Mau tak excited, aku beli 7 helai baju. Hahaha. Rakus gila aku shopping online. Pastu Wafaa beli 2 helai. 


Dapat je parcel terus aku berdebar-debar sebab risau baju yang aku order tue tak macam yang aku tengok dalam gambar. Well, biasalah kan kalau shopping online. Probability dalam gambar laen pastu dapat laen tue agak tinggi. Hehehe.


Tapi, alhamdulillah 90 % aku berpuas hati dengan hasil shopping online. Emm. Ok lah. Aku tak nak membebel panjang-panjang sebab aku excited nak cuba try test baju-baju nie. Nanti aku update lagi ya. Daa!  (^_^)


       

8 comments:

Sarah Saa'din said...
This comment has been removed by the author.
syafiqah nazri said...

sarah : alaa...nnt boleh shopping lagi. jgn risau :D

ch000tz axoera said...

hhehehehe.....sukanyer dierrrr :D

Nurul Fifi Amalina said...

amboiiii..

TUNASYA said...

@Sarah Saa'din
Sorry dear...
syamim tak lupa sarah pown... =(
Syamim nak order cepat hari tue...
sorry...

TUNASYA said...

@syafiqah nazri
macam ada niat nak shopping lagi je nie...
hehehe...

TUNASYA said...

@ch000tz axoera
hehehehe...
suka sangat...
sbb lama tunggu...

TUNASYA said...

@Nurul Fifi Amalina
hehehehe...