03 October 2011

Hot & Roll...

Lepas makan Secret Recipe dan maen Ice Skating, perot nie berdongdang sayang plaks. Lapar lagi lah. So, aku dan kawan aku perlukan makanan yang tak berapa heavy sangat. Memandangkan kawan aku teringin nak makan Hot & Roll, aku pown join sekali larr. Hehehe.


Korang pernah try makan dekat Hot & Roll? Sedap ooo! Kenyang dan harga sangat berpatutan. Hehehe. Aku selalu makan dekat kiosk Sunway Pyramid. Aku suka duduk kat depan cermin tempat diorang masak tue. Sambil makan sambil tengok akak tue masak. Best. Siap terpegun lagi tengok akak tue buat kerja. Hehehe.




Dekat Hot & Roll nie kita boleh pilih sama ada kita nak Pratha atau Crispy. Pastu dia ada macam-macam pilihan. Nak cheese ada, tuna ada, pizza ada, beef ada, rendang pown ada. Hehehe.Favourite aku Black pepper beef. Yummy! Baru RM 3.90 je. Murah kan? 


Pratha Black Pepper Beef .




Crispy Tuna Salad.


Nak jimat? Boleh try sini meyh. Terbaek! Serius aku tak tipu. Hehehe. Sapa yang pernah try boleh bagitau aku apa korang suka kat Hot & Roll ya.  (^_^)



P/s : Aku plaks yang terliur tengok Pratha Black Pepper Beef tue lama-lama. haishhh. =.="



   

4 comments:

aiman fanboy k-pop said...

huuiiii...makan tak ajk kita ye?tak apa!tak apa!

TUNASYA said...

@aiman fanboy k-pop
hehehehe...

afzalsukasuki said...

semua pasal makanan ni..dak ni memang kuat makan!haha

TUNASYA said...

@afzalsukasuki
kuat tangkap gambar makanan je sebenar nyer...
hehehe...