03 October 2011

Ice Skating again...

Salam!


Ok. Nie lah misi utama aku ke Sunway Pyramid. ICE SKATING!! Hehehe. Sebenar nyer kan dah lama tao kawan aku mesej. Dia ajak gi maen ice skating and in the same time ajar dia maen sekali. So, baru sekarang terlaksana hajat kawan aku tue. Better late than never kan? Hehehe.




Harga masuk time weekends ialah RM 20 seorang. Nak jimat bawa stoking ngan glove sendiri. Hehehe. Emm. Kawan aku manja-manja plaks dengan aku. Pakai kasut ice skating tue pown nak aku ikatkan tali. Hahahahahaha. =D









Yeah! Nie lah hasil nya. Mula-mula kawan aku takot nak maen. Memang dia pegang tangan aku dengan 'erat' nya. Tapi at last, tengok lah. Dia dah boleh maen sendiri ooo. Hebat kan? Ehem. Tengok lah sapa yang ajar. Hahahahaha. (Perasaan terok!)


Time dalam ice rink, ada photographer datang tangkap gambar. So nanti kalau kita nak gambar tue, boleh lah beli kat kaunter. Tak nak beli pown takpa. Aku tak beli pown sebab harga nya sangat-sangat lah tak berbaloi. Banyak benda laen lagi boleh beli dengan duet tue.  =.="


At last tangkap gambar dekat cermin je. Cermin pown boleh.  (^_^)





    

       

2 comments:

nisa fadzil said...

boleh bawak stoking n glove sendiri erk..thanks untuk info baru nak pergi next week :)

TUNASYA said...

@nisa fadzil
yup boleh2...
lagi jimat tao...
have a nice day ya... :)