13 October 2011

Ini bukan cerita ghost hunter...

Salam!


Hari tue aku teringin nak gi tangkap gambar kat satu tempat nie. Bangunan lama yang ditinggalkan. Aku tengok ramai orang suka tangkap gambar kat situ. So, aku ajak si dia teman. Thanks a lot  to him sebab demam-demam pown dia sanggup nak teman aku. Terharu.


Bila dah sampai kat tempat tue, perghhh aku rasa macam seram plaks bangunan tue. Padahal bangunan tue tepi jalan besar je pown. Aku nak tangkap gambar pown takot-takot. Ye lah. Kita mana tao apa yang ada dalam bangunan tue kan. Dah lah si dia tak sihat, so aku rasa macam tak sedap hati plaks.


So, tak banyak sangat aku ambik gambar kat situ sebab aku buat cepat-cepat. Memang ekspress. Tak sempat nak feel and enjoy sangat.  =.="














Ok. Itu saja kot untuk entri "Ini bukan cerita ghost hunter". Hehehe. Emm. Memandangkan aku tak berapa puas hati dengan hasil kali ini. InsyaAllah, suatu hari nanti aku datang sini lagi.



   
   

4 comments:

azurin ramli said...

mak aii,seram den!

Apel D. Doragon said...

smart wat photoshoot kat sini mim... watla lagi

TUNASYA said...

@azurin ramli
suasana dia agak seram...

TUNASYA said...

@Apel D. Doragon
tue larr pasal abg dzapher...
laen kali mood kena ok...
dan bawa ramai orang cket...
baru hilang seram...
hehehe...