26 October 2011

Ke mana menghilang?

Salam!


Hari nie tak berapa nak jenguk blog dengan Facebook for the whole day. Pagi tadi tumpuan dah terganggu dengan hal ehwal gadis semasa. Hehehe.


Lepas tue tumpuan terganggu lagi dengan jelmaan cerita Korea dekat external secara tiba-tiba. Sapa punya kerja nie. Ngaku cepat! Hahaha. Cerita punya lah banyak dalam external tapi tak tengok pown. Saja buat hiasan. Hehehe.


Dari semalam lagi aku duk layan cerita My Love Patzzi. Hari nie baru abis tengok semua episod. Aku kalau  dah tengok cerita episod-episod macam nie, selagi tak abis tak tenang jiwa aku. Nak buat kerja apa pown tak boleh. Haishhh.




Cerita nie comel je. Biasa lah cerita Korea kan, mana ada jalan cerita yang tak comel. Hehehe. Btw, aku bukan lah kipas susah mati cerita Korea ya. Aku hanya tau cerita-cerita yang terpilih je. Yang lain-lain tue aku dengar je lah kawan-kawan aku cerita. Hehehe.


Ok lah. Tue je aku nak update. Saja nak bagitau ke mana aku menghilang hari nie. Sebab tengah-tengah malam baru aku blogwalking. Hehehe. Selamat malam!   (^_^)



      

4 comments:

ch000tz axoera said...

xpernah terjebak dengan cerita korea ni....lagi oun tak cukup masa nak tgk tv ka umah...:'(

TUNASYA said...

@ch000tz axoera
hehehe...
saya tengok kat laptop je...
merajuk dengan wifi sebab line slow...

MakNgah said...

hahaha...citer zmn tok kaduk ni...pelakon pun dh tua.. tp jang nara still comel lagi la

TUNASYA said...

@MakNgah
hahahaha...
agak arr...
saya je yg baru nak tengok...
hehehe...