03 October 2011

Lunch di Secret Recipe...


Salam!



Semalam aku penat gila sampai tak sempat nak update entri baru. Hehehe. Mana tak penatnya, seharian aku keluar ngan kawan aku gi Sunway Pyramid. Huhu. Sebelum menjalankan MISI UTAMA, aku dengan kawan aku gi makan dulu. Hehehe.


Aku dengan kawan aku makan kat Secret Recipe. Ok. Nie first time aku makan kat sini. =.="




Kawan aku makan Fried Rice with Satay. Nampak macam sedap. Tapi aku tak tao lah rasa nyer macam mana. Sebab aku tak rasa pown. Hehehe. Takpa. Maybe next time.




Memandangkan hari tue aku kempunan nak makan spaghetti bolognise kat Pizza Hut, so aku nak try lah makan spaghetti kat Secret Recipe. Perghhhhh! Terbaek kot! Siap ada juicy tao. Tak caya? Meh aku tunjuk. 






Macam mana? Terliur tak tengok Spaghetti Bolognise nie? Hahahaha. Aku tao, mesti air liur korang dah kecur kan. Mesti rasa tak sabar nak tunggu hari siang kan sebab nak gi serang Secret Recipe esok? Hahaha. BTW, selamat mencuba dan selamat menjamu selera kawan-kawan. (^_^)

1 comments:

fyqa said...

aku penah try fried rice with satay kt SR. mmg sedap.:)