26 October 2011

Real Steel...

Salam!


Selepas membaca pelbagai jenis status kat Facebook pasal Real Steel, so aku dengan gigihnya nak gi tengok wayang cerita tue. Ye lah. Status kat Facebook semua orang cakap cerita nie best. Huhu.







Ok. Cerita nie sangat sangat sangat lah terbaek dari ladang! Jalan cerita dia sangat menarik sampai aku pown rasa macam nak bertinju-tinju dalam wayang tadi. Hahaha. Aku memang suka gila dengan ATOM sebab dia hebat. Dia sangat comel je bila ikot gerak tuan dia. Siap menari lagi. Hehehe.


Max pown comel gila. Aku suka part dia buat muka kesian. Mata berkaca-kaca. Ishhh. Kalau aku pown aku kesian dia jugak. Huhu.


So, cerita nie memang best seperti yang diorang gembar-gemburkan di Facebook. Huhu. Tak rugi lah harga tiket mahal pown sebab cerita dia best. Dan lagi satu, aku rasa berbaloi sangat dapat tengok cerita nie walaupown seat aku dalam wayang tadi barisan ketiga dari depan. Hahahahaha.


Kepada sesiapa yang tak tengok lagi cerita Real Steel nie, silalah ke panggung wayang sekarang ok! Selamat menonton. (^_^)



   

16 comments:

syafiqakarim said...

yeay!iqa dah tgk.mmg ohsemmm sgt kan.
berbaloi.

afzalsukasuki said...

yes!!memang terbaeeekkk!!!

TUNASYA said...

@syafiqakarim
yup...
sangat berbaloi...
hehehe...

TUNASYA said...

@afzalsukasuki
yeah...
betul betul betul...

rutikeben said...

harituh dapat 2 tiket free,tapi tak tengok pun

sis92 said...

semua org dah tengok sis belum lagi
wuuuu :(

TUNASYA said...

@rutikeben
sayang nya...
kenapa x pergi?

TUNASYA said...

@sis92
pergi tengok cepat2...
serius tak tipu...
hehehe...

cik aletheea: said...

ark...
x tengok lagik.....
ish..ish...
kene gie tengok cepat2 nie..nanti habes..

TUNASYA said...

@cik aletheea:
yup...
gi tengok cepat2 tao...

BeaN MorENo said...

terpaksa beli cd...sangat sibuk nak pin tengok wayang

TUNASYA said...

@BeaN MorENo
xpa...
bli cd pown boleh...
hehehe...

BisMi Aishah said...

dah tgk! bes
suke bdk kecik tue ;)

TUNASYA said...

@BisMi Aishah
best kan?
saya pown suka tengok dia...

cik AngguR said...

seriuz best rasa nk tgk brkali kali jak

TUNASYA said...

@cik AngguR
hehehe...
saya pown! =)