15 October 2011

Restoran Pak Hainan...

Salam!


Semalam aku tak sempat nak update entry. Sebabnya aku penat sangat keluar dengan bestiez aku, Wafaa.


First skali, kami pergi makan dulu. Lapar larr. Hehehe. Tempat makan pilihan ialah Pak Hainan yang bertempat di City Plaza, Alor Setar. Aku kenal tempat nie dari zaman aku Form 5 lagi. Tue pown sebab ada salah seorang kawan aku ajak makan kat sini. Kalau tak, sampai bila-bila aku tak tahu kedai nie.  =.="


Menu aku hari tue ialak Pak Hainan Home Noodles. Yeah! Terbaek dari ladang!




Hari tue aku ada baca kat blog sorang girl nie, dia kata Nasi Goreng Pak Hainan memang terbaik. So Wafaa pown try order. Wafaa kata sedap jugak lah. Tapi hari tue ada rasa macam nasi terhangit sikit. Opsss.




Ok lah. Itu saja untuk sesi makan-makan pada hari nie. Semoga semua orang terliur dan terus pergi makan tengah hari lepas nie (termasuklah aku! hehehe).  (^_^)



3 comments:

ishiko said...

memang la melelh air liur.. sbb hari ni xkuar lansung stu hari -.-'

TUNASYA said...

@ishiko
hehehe...
xpa2...
hari nie x keluar...
esok mesti keluar kan...

AnnTan said...

awwh! thanks for the nice review on pak hainan!
i've followed yoU!
do follow me back too!
http://www.fatiguechic.blogspot.com