28 October 2011

Tak sabar nyer...

Salam!





Haishh. Bila tengok gambar Cik Epal dengan Fatin Liyana kat Universal Studio Singapore, dengan serta merta aku rasa tak sabar nak gi sana jugak next week. Excited wa cakap lu. Hehehe.


Holiday kali nie aku tetap fully sponsored oleh family aku. Bahagia nya. Hahaha. Tak payah nak bahagia sangat lah. 3 or 4 tahun dari skarang turn aku plaks sponsor kan. Hehehe.


So, aku sekarang sedang menjalankan misi packing barang. Sebab esok aku nak pergi Shah Alam. Stay kat sana untuk beberapa hari. Hehehe. And then, aku kena bersiap-siap untuk tido awal sikit malam nie. Sebab esok nak gerak pagi. Selamat malam semua. (^_^)


P/s : USS, please wait for me. Hehehe.


         
     

4 comments:

shahirah Rose said...

wahhh..best tu..

Si Pengembara said...

selamat bercutiii tau.. =)

aisya said...

bile dgr org cerita2, kte pun teringin nak g jgak kan? =)

TUNASYA said...

Hehehe...
terima kasih...