18 October 2011

What you waiting for...

Salam!




Hari nie aku bangun awal lepas tue tak sambung tido balik. Wahhh! Big clap for me. Hahaha. Bukan selalu aku boleh buat macam nie. Sebab ye lah dah tido lambat pastu nak bangun awal plaks memang memerlukan ketahanan fizikal dan mental yang tinggi. Hahaha. Tambah-tambah time cuti semester nie di mana aku takda apa-apa nak buat di awal pagi. Dulu boleh lah bangun pagi terus gi klas. Tapi sekarang, bangun pastu tido balik! Hahaha. Tak senonoh betul.  =.="


So, pagi nie aku online je lah. Apa lagi. Tapi facebook dan blog tak berapa meriah sangat time skarang nie. Maklumlah kan, sekarang kan waktu belajar dan bekerja. Hehehe. So, aku terpaksa cari alternatif laen untuk berhibur pada waktu pagi macam nie.


Ok. Selalu tiap kali aku online, aku mesti buka email. Apa ingat selama nie aku rajin sangat ke nak buka email? Takda benda aku tak buka. Aku hari-hari check inbox email aku sebab aku tengah tunggu khabar berita dari lecturer aku. Aku risau pasal tempat praktikal aku sem depan (bulan November). Kawan-kawan aku yang laen ramai dah confirm tempat praktikal diorang kat mana. Aku je belum nie. Haisshhhh.  =.="


Ok lah. Itu saja bebelan saya di pagi hari. Kita kembali ke Sri Pentas. Hahaha.  =D



P/s : I'm waiting for the confirmation of my practical lah babe.



     

2 comments:

Ayien Ocaca said...

babe...u belajar course ape??
yien xde praktikal pon....
mcm x menarik je kan :(

TUNASYA said...

@Ayien Ocaca
saya blajar diploma teknologi tekstil ka uitm...
hehehe...
yien?