11 November 2011

BBQ...

Salam!


Tahun nie aku sambut raya haji dekat kampung emak aku kat Taiping, Perak. Semua cousin aku balik tahun nie. Huhu. So, malam sebelum raya tue kitorang plan nak buat BBQ. Memang terbaek! Hehehe.




Pak cik aku, suami cousin aku dan jugak abang aku merupakan tonggak utama untuk menjayakan BBQ nie. Hahaha. Lihat lah betapa tekun diorang menyediakan BBQ. Aku tekun jugak. Tekun ambik gambar je. Hahahaha.



Tue dia. Ini lah hasil BBQ nyer. Ada ayam, udang, ikan pari, sosej dan jugak daging kambing. Tak sabar dah nak makan nie. Cek lapaq! Hehehe.




Actually malam tue ada macam-macam makanan tapi perot aku nie kecik je. Tak mampu nak makan semua makanan yang terhidang tue. Aku just makan BBQ dengan laksa. Hehehe.


Sos BBQ nie abang aku yang buat.

Laksa kosong nie saya punya. Hehehe.


Malam tue agak meriah lah rumah kitorang. Tak menang tangan kot nak layan. Hehehe.