07 November 2011

Breakfast di ABM Restaurant...

Salam!


Pagi nie aku bangun awal dengan sendiri nyer tanpa perlu dikejut. Hahaha. Then, aku terus siap-siap sebab nak pergi breakfast dan seterus nyer ke Universal Studio.


Kat area yang aku stay tue macam susah je nak cari kedai makan yang halal. Ada larr dalam satu or dua kedai mamak kat area tue. So, nak tak nak, mamak pown boleh lah. Hehehe.




Nie lah menu untuk breakfast aku. Alhamdulillah. Sangat kenyang lepas makan Chapati nie. So, diri nie dah berasa cergas untuk ke Universal Studio. Hehehe.





        

0 comments: