07 November 2011

Bugis Street...

Salam!


Aku lupa plaks nak bagitau. Sebaik sampai ke Singapore, aku dengan family aku kena beli kad EZ Link. Kad nie macam kad Touch N' Go larr. Beli kad nie sebab aku dengan family aku plan sepanjang kat Singapore nie, kitorang nak guna train MRT je. Senang. Hehehe.




So, mari lah kita ke Bugis Street! Hehehe.







Kat Bugis Street nie ada jual macam-macam ok. Cakap je nak barang apa, semua ada kat sini. Souvenier ada, baju ada, aksesori pown ada. Rambang mata aku ooo. Aku rasa macam nak beli semua benda yang ada jual kat situ. Hahaha. Baju dia pown cantik-cantik and up-to-date. And the best part nyer bila harga semua baju mostly $10. Wow! Tapi malang nyer aku tak beli baju pown. Sobs sobs sobs.  (T_T)


FYI, masa aku pergi Singapore, nilai matawang $1 bersamaan dengan RM 2.47. So, pandai-pandai lah kita convert kan ya. Hehehe. Masa kat sana, aku tak berapa nak boleh shopping sangat lorh. Sebab kena saving meyh. Bukan apa, aku risau nanti aku terbabas time shopping. Hehehe.



     

6 comments:

Sharkielaz said...

jalan sakan nooo ;]

shahirah Rose said...

best tuu...

syafiqah nazri said...

ala...takpayah laa beli baju...hari tu dah beli 7 helai...hehehe

TUNASYA said...

@Sharkielaz
hehehe...
takda lah sakan sangat..

TUNASYA said...

@shahirah Rose
best ooo...
macam-macam ada...
hehehe...

TUNASYA said...

@syafiqah nazri
hahahaha...
nasib baek boleh tahan nafsu shopping...