11 November 2011

Bye-bye Singapore...

Salam!


Setelah 3 hari 2 malam di Singapore, aku dengan family pown balik ke Malaysia dengan flight. Kalau ikut kan plan, masa nak on the way nak ke airport, kitorang nak singgah kat Bugis Street lagi sekali. Nak cuci mata kat sana buat kali terakhir dan nak menghabiskan duit yang tinggal. Hehehe. Tapi niat kami tak kesampaian sebab hujan lebat plaks time tue. So, kitorang terus ke airport je.




Bayangkan lah. Flight pukul 6 petang. Tapi sebelum pukul 1 petang kitorang dah ada kat sana. Serius bosan tak tahu nak buat apa.


Kat airport ada sediakan komputer dengan wifi. Aku ingat kan boleh lah hilangkan tahap kebosanan aku. Tapi bila aku nak online Facebook, tak boleh plaks. Spoil mood je. Abang aku cakap kalau jadi macam tue makna nyer ada orang try buka Facebook aku. Grrr. Sapa lah punya keja kan.


Nak online tak boleh, nak mesej pown tak boleh. Last sekali aku main game je lah sambil tunggu time nak berlepas. Tapi kan something came up. Flight aku delay 2 jam. Haishhhh. Kena tunggu lagi kat airport. Penat betul.  =.="




Tunggu nyer tunggu akhir nyer flight aku berlepas jugak dari Changi Airport, Singapore. Alhamdulillah. Sampai je Malaysia orang pertama yang aku contact ialah Si Dia. Rindu lah babe. Hehehe.



So, sampai sini je holidays aku kat Singapore. Terima kasih kat family aku sebab sponsor aku. Hahaha. Daa!



P/s : Alhamdulillah. Hari nie aku dah baik dari demam. Nak buat marathon entri lah. Hehehe.



   

0 comments: