14 November 2011

Cepat nyer masa berlalu...


Salam!




Cepat nyer masa berlalu. Pejam celik pejam celik dah sebulan setengah dah aku bercuti sakan. Pejam celik pejam celik lagi minggu depan aku dah nak start praktikal dah. Huhu.


Hari nie baru aku update details pasal praktikal aku dengan company tue. Banyak betul aku nak kena pikir pasal praktikal nie. Tempat dah satu hal. Aku siap google map kot nak cari jalan ke tempat aku praktikal tue. Hehehe. Pastu pikir pasal barang-barang lagi. Start malam nie aku dah boleh buat list barang and next kena packing barang untuk gi praktikal. Tak tau lah berapa beg plaks aku nak bawa nie. Hahahaha.


Mulai sekarang tinggal 6 hari je lagi aku nak start gi praktikal. Hello Penang!  (^_^)



   

8 comments:

syafiqah nazri said...

welcome to penang :)

fyqa said...

praktikal kat mna? :)

shahirah Rose said...

wah...jauhnya ke penang...

TUNASYA said...

@syafiqah nazri
hehehe...
thanks wafaa...

TUNASYA said...

@fyqa
dekat kilang penfabric,perai... :)

TUNASYA said...

@shahirah Rose
tapi dekat je ngan kedah...hehehe...

fyqa said...

uishh.dpt dkt penang. syokla dkt ngn wafaa ^_^

TUNASYA said...

@fyqa
hahahaha...