13 November 2011

Fixie old skool...

Salam!


Sekarang nie memang tengah trend kan kayuh fixie. Aku suka tengok bila ada sekumpulan muda-mudi yang kayuh fixie. Macam comel-comel je. Err. Fixie tue yang comel ok. Ada macam-macam warna. I like! Hehehe.


Tapi aku tak mampu nak beli dan naik fixie macam diorang semua. Sobs sobs sobs. Aku hanya mampu naik fixie old skool versi datuk aku punya. Tue pown aku rembat senyap-senyap je. Hehehe.




Hebat tak datuk aku nyer fixie? Hehehe. Aku gurau-gurau je lah. Sorry kalau ada sesiapa yang touching.



       

8 comments:

eika said...

comel fixie :D

TUNASYA said...

@eika
hehehe...

roeza said...

i tak reti bawak beskal..pcaye tak?hehehe:D

TUNASYA said...

@roeza
alaaaa...ye ke...
takpa2...nanti saya ajar eh?

Myboiler said...

cantik fixie tua tu...boleh buat pergi kelas...

Myboiler

TUNASYA said...

@Myboiler
hehehe...pinjam je tue...

ch000tz axoera said...

hehehe oldskoll beskal tu :D

TUNASYA said...

@ch000tz axoera
hahaha...datuk saya punya fixie... :)