06 November 2011

Singapore here i come...

Salam!


Pheww. Lega rasa nyer bila dapat menatap blog lama sikit. Hehehe. Walaupown cerita nie dah lama aku peram, aku tetap nak update jugak. Hahaha.


So, macam yang aku bagitau sebelum nie, last week aku pergi Singapore dengan family aku. Aku pergi naik flight dari LCCT, Kuala Lumpur ke Changi International Airport, Singapore. Perjalanan nie mengambil masa lebih kurang 45 minit je. Tak sempat nak lelap dah sampai dah. Hehehe.












Sampai je Singapore, terus pergi cari hotel yang abang aku booking. Aku stay kat Asphodel Inn dekat area Farrer Park. Aku stay sana untuk 3 hari 2 malam. Btw, kalau nak pergi holidays, tak perlu cari hotel yang 5 bintang ke atas. Bagi aku hotel biasa-biasa je pown dah ok. Sebab hotel hanya untuk balik mandi dan tidur je kan. Selebih nyer masa kita diabiskan dengan berjalan-jalan kat luar. Hehehe.


Lepas check in, kitorang terus siap-siap untuk keluar berjalan-jalan. Yey!!! Nantikan next entri ya.  (^_^)





             
       

0 comments: