13 November 2011

Taman Tasik Taiping...



Salam!


Akhir nyer niat aku nak pergi Taman Tasik Taiping dengan "my sayang" tercapai jugak. Hehehe. Selalu bila aku nak pergi je, mesti hujan. Hehehe. Hari tue aku pergi time petang. So ramai jugak lah orang bersiap-siar or jogging kat sana. Segan plaks bila aku sorang-sorang je duk jalan-jalan kat sana.
















Best je kan suasana kat sini. Tenang je aku tengok. Hehehe. Nak ber-photoshoot pown cantik kat sini. Takpa. Next time aku nak datang sini lagi lah. Sebenar nyer, aku teringin nak naik angsa kayuh tue. Tapi takda sapa nak teman. Sobs sobs sobs.  (T_T)


Setelah bergumbira seorang diri di Taman Tasik Taiping petang tue, malam nyer plaks terus aku demam dan terbaring lemah tak bermaya selama 2 hari. Hahaha. Tue lah. Tak sihat tapi pura-pura sihat, nie lah jadi nyer. Hehehe.



   

8 comments:

MakNgah said...

awak tau...dulu sy ngan family jalan kaki je gi taman tasik & zoo tu. Padahal rumah kami dulu kat belakang muzium taiping. tak rasa jauh pun.

tu dululah masa tahun 1994. dulu mungkin tak secantik sekarang rasanya. Banyak lagi ke monyet berkeliaran kat situ?

TUNASYA said...

@MakNgah
wahhhh...best nyer...lepastu tak pernah pergi tasik nie dah ke?
emm...masa saya pergi tue takda pown monyet...agak nyer sebab saya jalan kat area yg tepi kereta duk lalu lalang tue je...

ChaCha said...

rindunyaaaa nk p lagik! :P

TUNASYA said...

@ChaCha
saya pown nak pergi lagi...

Sha said...

cantik nye tempat ni......... :)

CiK GorGeouS ! said...

ohoii...CG pon rindu kat taman tasik taiping...duLu skoLah kat SERATAS seLaLu LaLu sini nak gi pekan..huhuhuhu~

TUNASYA said...

@Sha
memang cantik tao tempat nie...
hehehe...

TUNASYA said...

@CiK GorGeouS !
owh...
memang dekat sangat-sangat lah kat...
hehehe...