08 November 2011

Universal Studio... *The Lost World*

Salam!


Seterus nyer aku ke area The Lost World plaks. Kat sini banyak mainan untuk budak-budak je. Ada satu benda tue aku tak tau nama apa tapi abang aku cakap benda tue best. Malang nyer benda tue under construction masa aku gi tue.






Tapi kan, kebetulan masa aku kat The Lost World tue ada show kat Water World. Owh ya. Water World nie bukan nyer kawasan untuk bermandi-manda ya. Kat sini ada show sebenar nyer. Hehehe.








Kat sini ada 3 kategori tempat duduk. Ada warna biru, hijau dengan merah. Biru tue tempat duduk yang totally akan kena air. Hijau plaks akan separuh kena air. Merah kawasan selamat. Aku of coz larr duduk kat kawasan selamat. Hehehe. Sebelum show, diorang nie akan simbah or tembak air kat penonton. Nasib lah sapa yang kena tue. Majoriti yang duduk kat kerusi biru dengan hijau tue ada payung or baju hujan. So, diorang tak kisah lah sangat kalau kena air. Siap suka lagi. Hehehe.








Show kat sini memang double thumbs up lah. Terbaik! Hehehe. Kawasan kolam tue kecik je, diorang boleh buat macam-macam aksi kat kolam tue. Naik jet ski lah, naik bot lah pastu ada perang-perang lagi. Memang best lah show kat sini. Hehehe.


Lepas abis show nie, tiba-tiba terasa dahaga plaks. Abang aku ajak beli air dekat cafe yang ada kat The Lost World nie. Owh ya. Kat USS nie ada jual banyak botol air yang unik-unik tao. Tapi harga pown unik jugak. Hahaha. Dan lebih unik nyer bila aku pown terpedaya untuk beli botol air nie. Buat kenangan time datang USS lah katakan. Hehehe.





   
   

2 comments:

sis92 said...

pehhh jeles lagi hoho

TUNASYA said...

@sis92
hehehe...
jangan larr jeles-jeles...
nanti ada rezeki boleh pergi sana jugak kan... :)