08 November 2011

Universal Studio... *New York*

Salam!


Next area ialah New York. Kat sini just ada bangunan-bangunan dan prop yang macam kita tengok dalam cerita english tue.




I LIKE!  =P

Yang best kat area New York nie ialah Lights, Camera, Action! Kat sini ada waktu show dia yang dah ditetapkan. Show kat sini memang gempak gila. Sebab just indoor prop yang kecil je, boleh buat ribut, terbakar dan macam-macam lagi. Hebat kan?




Satu lagi show yang best ialah kat Monster Rock nie. Masa aku pergi nie show time dia pukul 12 tengah hari. Terawal plaks datang. Tapi takpa sebab sebelum tue, ada dance girl buat show kat pentas depan Monster Rock nie. Aku suka skirt diorang yang kembang-kembang tue. Sexy! Hahahahah.


Show kat Monster Rock nie ala-ala teater muzikal lah. Seronok jugak. Pelakon dia Catwoman, Vampire dengan makhluk apa ntah lagi. Aku suka sangat bila makhluk-makhluk nie nyanyi lagu "Nobody". Comel gila. Hehehe. Show dia lebih kurang dalam 20 minit kot.






Next, kat depan Palace World Premiere nie pown ada show jugak. Tapi aku tak sure pukul berapa. Sebab aku sampai je orang dah ramai kat area tue. Kat sini ada show breakdance je. Cool bro. Hehehe.








Bangunan dan prop yang ada sepanjang jalan kat New York. Chewahhhh. Bajet macam aku betul-betul kat New York plaks kan. Hahaha. Peringatan ya kawan-kawan. Kalau nak pergi USS, benda yang wajib bawa ialah CAMERA. Adalah satu kerugian yang amat besar kalau pergi sana tak bawa camera. Hehehe. Walaupown kat sana ada sediakan photographer untuk tangkap gambar kita, tapi macam tak berbaloi plaks nak beli gambar-gambar tue. Baek tangkap gambar sendiri. Betul tak?










 
   

2 comments:

anwar said...

mcm fatin liyana pulak tgk hehe
nice

TUNASYA said...

@anwar
hahahaha...
dia retiss saya tak...
btw, thanks... :)