20 November 2011

Welcome back...

Salam!


Dah beberapa hari dah aku tak update blog. Maaf ya. Aku busy sikit lately nie. Banyak perkara yang kena fikir. Lagipown, line wifi dah jadi slow. Err. Sebab aku tak bayar bil lagi. Hehehe. So, line slow, mood nak update blog pown slow, dan mood online Facebook lagi slow. Hehehe.


Sekarang aku tengah "second last check" barang-barang yang aku nak kena bawa esok. Esok aku nak pergi mana? Owh ya. Esok aku kena pergi daftar hostel lah. Sebab lusa aku dah start praktikal. Sekejap je kan masa berlalu? Dah start semester baru. Hehehe.


And last but not least, kepada pelajar diploma di UiTM, selamat pulang ke kampus masing-masing dan selamat menghadapi semester baru ya. (^_^)





P/s : Dah Part 6 rupa nyer aku. Hehehe.



   


4 comments:

afzalsukasuki said...

amboi muka penuh entry.haha

c'axoera said...

hahahaha afzal! ko ni ada ajer kat memana kan hehehe

TUNASYA said...

@afzalsukasuki
hahahaha...
saja letak...

TUNASYA said...

@c'axoera
dia kan friendly...
hehehe...