03 December 2011

Hari tak selalunya indah...

Salam!


Uwaaaaaaa. Lama nyer aku tak update blog dan blogwalking. Sorry sangat-sangat ya kawan-kawan. Bila dah start praktikal nie, aku slalu tido awal. Penat lorh. Tunggu weekends je baru boleh relax-relax dan tido lewat sikit. Hehehe.


Emm. Minggu nie agak mencabar sikit bagi aku. Sebab apa yang aku harapkan, tak selalu nyer menjadi. Kadang-kadang bila terlampau pikir sangat pasal masalah, aku jadi down. Lebih teruk lagi secara tiba-tiba air mata aku mengalir. Haishhhhh. Cengeng punya budak!


Bila dah down, aku simpan je dalam hati. Peram lama-lama. Bila sampai satu tahap maksima. Boom! Tue lah yang terjadi tadi. Sampai bengkak mata aku. Dah macam penyu dah nie. Hmmm. Btw, ingat kan aku sorang je mengalami masalah "hari tak selalunya indah". Rupa nyer Si Dia pown sama jugak. Kesian kami kan.




P/s : Ya Allah, Engkau permudahkanlah segala urusan kami. Amin.



 
 

2 comments:

Ayien Ocaca said...

kite same :(
bab tak hupdate and bw tu :)

c'axoera said...

mudahan dipermudahkan segalanya...inshallah