25 December 2011

It is time for Funfair!

Salam!


This week aku balik cuti selama 3 hari kat Alor Setar. So, semalam aku telah pergi membuang masa bersama cousin aku di Funfair yang berdekatan dengan Stadium Darulaman.




Kepada sesiapa yang belum pergi Funfair nie, sila lah pergi dengan kadar yang segera sebab kat sini Funfair dia boleh tahan jugak best nyer. Banyak 'menatang' pusing-pusing yang bagi orang pening tue. Hahahahaha. Haaa. Lagi satu, kalau nak datang sini korang kena bawa duit banyak-banyak sebab harga token dia standard Funfair kat area Selangor kot. 1 token RM 2. Mostly game kat situ nak 2 or 3 token. Selamat berbelanja ya! Hahaha.


Btw, semalam aku cuma gi jalan-jalan je. Mana ada aku naik benda-benda tue semua. Aku takut meyh. Cukup lah aku naik roller coaster yang kat USS tue. First and last! Hahaha. Aku cuma naik 'Axeis' je. Alaaaa yang macam Eyes on Malaysia dulu tue. Sebab benda tue je tak peningkan aku. Hebat tak aku? Hahahaha.




Mula-mula cousin aku takmo naik benda tue. Tapi aku paksa jugak dia naik. Rupa-rupa nyer dia gayat meyh. Siap pura-pura main game lagi. Hahahaha.


Naik benda tue saja pown dah cukup. At least bila orang tanya pasal Funfair tue, aku boleh cakap aku dah pergi. Hahahahaha.



   

6 comments:

ChaCha said...

tak penah g funfair..hahaha

TUNASYA said...

@ChaCha
alaaaaa...
kenapa tak pernah gi?

SYAFIQAHSALEH said...

Dah lama tak pegi :D

c'axoera said...

wah wah wahhhh lama tak gi funfair heheh


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/gaban-pun-tak-sebizi-aku-haha.html

Ayien Ocaca said...

sejak ade anak buah...pantang nampak funfair...kompem yien pergi...
hehe...
seronok la :)

TUNASYA said...

hehehehe...
rugi tao tak pergi...
tapi saya pergi pown bukan nya nak main benda tue sangat...
saja nak gi round2...
hehehe...