25 December 2011

Entri tanpa tajuk...

Salam!


Setelah beberapa minggu aku down sebab ada masalah yang datang tanpa henti. Akhir nyer hari nie aku up balik. Alhamdulillah. Aku percaya, apa yang berlaku pasti ada hikmahnya.


Si Dia selalu pesan kat aku, setiap masalah mesti ada jalan penyelesaian nyer. Terima kasih banyak-banyak kat Si Dia sebab sentiasa ada time aku susah dan senang. Si Dia je yang tahu macam mana nak pujuk aku berhenti menangis dan tenangkan aku. Shhhhh. Hehehe.


I LOVE YOU SO MUCH! <3


    


6 comments:

shahirah Rose said...

aikk...macam da sama tinggi jer..hikhik

ChaCha said...

comei!

TUNASYA said...

@shahirah Rose
dah buat kaki mcm tue pown still tak sama tinggi...
hahaha...

TUNASYA said...

@ChaCha
hehehe...
thanks... *blushing*

Ayien Ocaca said...

entry yang sweet...
kdg2 ble2 kite down, mmg kite prlu kan somebody...
org yang thu faham kite even kite tak luah ape2...

*btw lain kali pkai heel k...skit la jongkit kki tu :p

TUNASYA said...

@Ayien Ocaca
thanks ayien...
hehehe...
kalau pakai heels pown sama jugak...