10 December 2011

Saya dah pulang...

Salam!


Setelah seminggu aku tak online, tiba-tiba aku rasa aku sangat cool. Hahahaha. Dulu sehari tak online dah resah gelisah macam hilang anak. Sekarang aku ok je babe. Satu pencapaian yang bagus sebab aku tak berapa addicted nak online sangat dah. Hehehe.


Now it is weekends! Yahooooo! Seronok nyer bila weekends sebab tak payah bangun awal pagi terus pergi kerja. Hehehe. Sekarang nie baru aku faham macam mana perasaan orang yang bekerja. Hehehe. 


Wahhhh. Baru 3 minggu aku pergi praktikal. Tapi rasa nyer macam dah bertahun-tahun berbulan-pulan plaks. Hehehe. Selesai sudah satu section aku praktikal. Next week aku start section baru plaks. Nak tau something? Masa last day aku kat first section hari tue, aku dengan kawan aku dapat "flying letter". Hahahaha. Gelak sakan arr kitorang baca surat tue. Hai macam-macam betul ragam orang kat sana. Tue kira sweet memory lah kot. Hahaha.


Baby Carl.  <3


   

4 comments:

c'axoera said...

halahhhhh halah someyyy n somoooottttttt muka dierrrrrr


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/hanya-5-perkara.html

SYAFIQAHSALEH said...

Happy blogging girl :)

misyamissyou said...

hehe dulu kan mane yg patut..blogging bile2 pn boley :D

katak comel said...

selamat kembali...rse2nye cam da lme gile tak nmpk tunasya ni..ehehe