17 December 2011

Sudah 3 minggu...

Salam!


Wahhhh. Hari nie aku nak online sampai tertido lah. Hahahaha. Rindu nak online lama-lama macam sebelum nie. Hehehe.


So, dah 3 minggu dah aku pergi membawa diri ke Penang. Sobs sobs sobs. Hehehe. Takda lah. Aku gurau je. Aku pergi praktikal lah sebenar nyer.


Aku just nak share something. Masa mula-mula start praktikal hari tue, ada salah seorang kawan aku cakap kat aku mcm nie.

"Kenapa pakai segak-segak datang kerja? Pakai je baju yang lama-lama. Nanti kena kotor, sayang baju cantik-cantik."


Tergelak besar lah aku time tue. Ye lah. Aku pakai baju kemeja lama je time tue. Aku rasa macam aku comot gila kot pergi kerja time tue. Tue pown dia kata segak. Hahaha.




P/s : Bangga gila tayang gambar tengah buat kerja. Hahahahahaha.  =D



      

6 comments:

c'axoera said...

kat belakang tu apa eyh...? nampak macam benang ajer....


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/kelassss-kau-maria-nak-jadi-filem-star.html

Ain Atika Zailani said...

perrgghhh prakticak..syok tuh...

TUNASYA said...

@c'axoera
ha'a...
memang benang pown...
hehehe...

TUNASYA said...

@Ain Atika Zailani
boleh lah tahan syok nyer...
hehehe...

Ayien Ocaca said...

hehe...yien pon dah lama x on9 tau...

*tipu...yien dah lama x bw je :)

TUNASYA said...

@Ayien Ocaca
hehehe...
masing-masing dah busy kan...